Je kan hier echt zelf het verschil maken!

Een rondje MTA met Jack van Nunen!

19 juni, 2024

In mijn vorige post refereerde ik aan ons nieuwe directieteam binnen MTA Group dat de afgelopen twee jaar gestalte heeft gekregen. De positie van Director Supply Chain & Operations wordt bemand door Jack van Nunen. Een collega met zeer ruime ervaring in de hightech maakindustrie, zowel aan de OEM-kant als ook aan de toeleverkant. Met senior rollen bij aansprekende bedrijven in onder andere projectmanagement en operations management, weet hij als geen ander wat de ingrediënten zijn voor kosten efficiënte serieproductie.

Ik liep met Jack het gebruikelijk rondje door ons bedrijf, dat ik normaal met gasten doe. Zo’n rondleiding maakt me telkens weer trots en doet me beseffen dat we echt iets bijzonders hebben staan, vooral natuurlijk door de feedback van bezoekers maar ook nu door het enthousiasme van Jack.

Via het Skillslab komen we uit in het Production Competence Center. Een plek waar bij uitstek de toegevoegde waarde van MTA zichtbaar is. Geheel in lijn met onze unieke V² filosofie ligt de focus hier op verbetering van maakbaarheid, wegnemen van interpretatiegevoeligheid, inrichting van de toeleverketen en optimalisatie van productieprocessen.

Hier wordt namelijk de basis gelegd voor een efficiënt productieproces en maken wij écht het verschil!
(tekst gaat verder onder de foto)

 

Het rondje gaat verder via de logistiek naar de montage waar alle betrokken collega’s vanuit hun werkplek op uitkijken. Daar haken we nog even aan bij een stand-up meeting en spreken we met Servaas van den Broek, een collega met een rijk MTA verleden.

Daarna heeft Jack de perfecte afsluiting; “Zie je Robert, dit is nou precies waarom ik voor MTA heb gekozen. Een team met toppers, diversiteit aan uitdagende projecten, de mogelijkheid om te bouwen aan de organisatie en ruimte voor eigen inbreng. Je kan hier echt zelf het verschil maken!”

 

Wil jij dit rondje MTA ook graag een keer lopen?
Mail of bel dan met mijn collega Angela Kerkers.