Mikrocentrum Tech Café op 20 juni

Van hightech idee naar succesvolle business

19 juni, 2024

Tijdens een nieuwe editie van het Mikrocentrum Techcafé op 24 juni gaan we het hebben over de ontwikkeling van een hightech idee naar een succesvolle business. Een goed idee voor een nieuw product, is immers nog geen garantie voor succes.

Het percentage ideeën dat daadwerkelijk een product wordt en ook de markt bereikt is vaak laag. Factoren als snelle veranderingen, hoge ontwikkelkosten, uitvoeringskracht en patenten spelen hierbij vaak een rol. Waar dien je rekening mee te houden in de diverse ontwikkelfases en wat kan je leren van anderen?

Tijdens deze editie van het Mikrocentrum Techcafé gaan verschillende tafelgasten die eerder succesvol een (hightech) producten lanceerden met elkaar in gesprek. Namens MTA Group is dat Patrick Geerts, CCO en mede oprichter. Verder schuiven aan:
Henk Tappel directeur bij Bronkhorst High-Tech B.V.
Martijn Huijbregts technical director en co-founder van iTapToo Drinks
Paul van Dooren VP of Product Livable Cities & Smart Stadium bij Sorama

Onder leiding van host Edwin de Zeeuw zullen verschillende tips en tricks met je worden gedeeld om je te helpen bij het zetten van de juiste stappen. Het Techcafé wordt georganiseerd door Dutch Society for Precision Engineering, Brainport Industries en Mikrocentrum

 

Meer informatie over deze editie en jezelf gratis aanmelden: https://okt.to/AnmIeu