MTA verzorgt de engineering, gehele productie en montage

SPGPrints en MTA Group maken productielijnen snelteststrips

21 september, 2020

SPGPrints uit Boxmeer en MTA Group uit Helmond zijn gezamenlijk betrokken bij de ontwikkeling en levering van 2 productielijnen voor de productie van COVID-19 snelteststrips in opdracht van een internationale farmaceutische klant.

De lijn is verkocht door SPGPrints en zal ook door hen bij de klant worden geïnstalleerd. MTA is betrokken als mede-ontwikkel- en productiepartner en verzorgt zowel de engineering van het systeem als de gehele productie en montage. Op beide productielijnen kunnen naar verwachting miljoenen teststrips worden geproduceerd. Zo dragen we gezamenlijk bij aan het vergroten van de wereldwijde vraag naar meer testcapaciteit.

Over SPGPrints

SPGPrints is een wereldleider in de textiel-, label- en industriële printmarkt. SPGPrints biedt zowel complete printsystemen als losse componenten, waardoor ze totaaloplossingen kunnen bieden aan klanten.

Over MTA

MTA ontwikkelt en produceert seriematige hightech mechatronische systemen voor gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM’s), scale en start-ups in Agrobotics, Industrial 3D printing, Semicon Back-end en Packaging Automation. MTA ontwikkelt samen met klanten, maar optimaliseert ook bestaande systemen. Vanuit een duurzame samenwerkingsrelatie werkt zij samen met zowel lokale als internationale netwerkpartners in Europa en Azië.

MTAGroup -