Smarter together

SPGPrints kan zich concentreren op kernactiviteiten

Al meer dan 10 jaar werkt MTA nauw samen met SPGprints en inmiddels als echte full-service partner. We zijn een uitbreiding van de productie- en assemblage mogelijkheden van SPGPrints, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Het bedrijf

SPGPrints is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde oplossingen voor rotatiezeefdruk in de textiel-, label- en industriële markten en heeft een leidende positie op het gebied van digitaal printen.

MTA case

Het probleem

De uitdaging in 2009 was om de complete productportfolio’s van de Rotary Screen Units over te brengen naar MTA.

De doelen van deze transitie waren:

1. Opschalen van productie, levering van compleet geassembleerde en geteste Rotary Screen units
2. Verbetering van prestaties en kwaliteit als fullserviceprovider
3. Verlaging van integrale kosten van het complete productportfolio
4. Levertijden van alle producten verkorten

MTA case

De aanpak

Het volledige productportfolio voor SPGPrints was binnen korte tijd op de markt. Tijdens jarenlange samenwerking hebben we meer dan 1.000 screen units, in verschillende varianten, op tijd en in de juiste kwaliteit geleverd aan SPGPrints. Daarnaast hebben we verschillende engineering programma’s geïmplementeerd om de prijs-prestatieverhouding van deze systemen te verbeteren.
We nemen verantwoordelijkheid voor de levenscyclus van het productassortiment.

De oplossing

MTA heeft alle competenties in huis om de volledige productie van mechatronische systemen voor professionele OEM’s te realiseren. SPGPrints heeft dankzij een toegewijd projectteam de SPGPrints-productportfolio soepel overgedragen.

Alle benodigde informatie voor productie, constructie en testen van de systemen is geanalyseerd, gedocumenteerd en geïntegreerd in de productieprocessen van MTA.

MTA case