Bezoek MTA in Hal 3, standnummer 505.

Precisiebeurs 2023

14 november, 2023

De Precisiebeurs is dé vakbeurs voor de hele waardeketen van precisietechnologie. Deze beurs biedt gespecialiseerde bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, precisiebewerkingen en -gereedschappen, mechatronica, optica, metrologie, oppervlaktetechnologie, systeemtoelevering, maar ook kennis- en onderwijsinstellingen, onderzoeksprojecten, start-ups en studententeams de kans om zich te presenteren aan de gehele keten.

SHOWCASE: VSPARTICLE

MTA is dit jaar wederom aanwezig op de Precisiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Woensdag 15 en donderdag 16 november  staan wij op dezelfde locatie als vorig jaar, stand 505 bij binnenkomst van hal 3.

Deze editie staat voor ons in teken van onze samenwerking met VSPARTICLE. Op onze stand staat een state-of-the-art P1 NanoPrinter, voor de generatie en zeer nauwkeurige depositie van nanodeeltjes tentoongesteld.

 

Spreker tijdens de Precisiebeurs

Pieter Poels, Lead Engineer bij MTA geeft op woensdag om 13.30u. samen met Berend van der Grinten, Director of Product Development bij VSP een keynote presentatie over het ontwikkeltraject en de samenwerking van MTA en VSPARTICLE.

Bekijk hier het hele programma >> 

Vanuit MTA zijn dit jaar Patrick Geerts, Raimond van Bommel, Dave van Amelsfoort, Pieter Poels, Roel Wessels en Jean-Pierre Noten aanwezig op en rondom de stand.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE BEZOEK PRECISIEBEURS

Precisiebeurs 2023. De vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen.

? 15 en 16 november 2023

? 09:30-17:00 uur

? Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Locatie MTA: Hal 3, standnummer 505.

Registreer hier uw gratis bezoek.