Bezoek MTA in Hal 3, standnummer 505.

Precisiebeurs 2022

9 november, 2022

De Precisiebeurs is dé vakbeurs voor de hele waardeketen van precisietechnologie. Deze beurs biedt gespecialiseerde bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, precisiebewerkingen en -gereedschappen, mechatronica, optica, metrologie, oppervlaktetechnologie, systeemtoelevering, maar ook kennis- en onderwijsinstellingen, onderzoeksprojecten, start-ups en studententeams de kans om zich te presenteren aan de gehele keten.

SHOWCASE: MICROSURE MUSA

MTA is dit jaar wederom aanwezig op de Precisiebeurs. Op onze stand tonen wij de Microsure MUSA, ’s werelds eerste chirurgische robot voor open microchirurgie. Deze robot wordt in co-creatie tussen Microsure en MTA verder ontwikkeld.

Microsure is een toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van microchirurgische robotica. De MUSA is ’s werelds eerste klinisch beschikbare CE-gecertificeerde chirurgische robotassistent voor microchirurgen. De MUSA reduceert bewegingen naadloos en filtert trillingen uit om op elk moment tijdens elke microchirurgische procedure een vaste hand te houden. Dit kan de klinische resultaten aanzienlijk verbeteren voor verschillende complexe microchirurgische procedures.

EEN GOEDE MEDTECH ROBOT IS MÉÉR DAN ALLEEN TECHNISCH KUNSTJE

Relatief weinig innovatieve tech start-ups weten door te groeien naar een leidende positie als wereldspeler. Vaak zien we dat een technische oplossing overmatig complex is en gepaard gaat met veel verzekeringspremie, die verderop in de businesscase problemen geeft.

Een groot aandeel van de kosten bepaal je in de vroege fase en zeker voor de medische markt wil je niet als je gereed bent terugverwezen worden naar de architectuurfase.

Maar er zijn meer uitdagingen:

  • Hoe gaat een bedrijf om met verkoop en onderhoud?
  • Wat mag een systeem werkelijk gaan kosten?
  • Hoe zorg je ervoor dat een systeem in serie te produceren is?
  • Hoe houd je als bedrijf grip op de tijd die het kost voordat je de markt op kunt?

Benieuwd wat onze ervaringen zijn om systemen in de beste prijs-performance ratio in serie te ontwikkelen en produceren? Bezoek dan onze stand op de Precisiebeurs. Aan de hand van meerdere praktijkcases lichten wij dit graag toe.

PRAKTISCHE INFORMATIE BEZOEK PRECISIEBEURS

Precisiebeurs 2022. De vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen.

? 16 en 17 november 2022

? 09:30-17:00 uur

? Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

? Locatie MTA: Hal 3, standnummer 505.

Registreer hier uw gratis bezoek.