Wij weten het belang van het product voor de eindgebruiker.

MTA wint prijs Beste Kennisleverancier van Nederland

22 november, 2019

MTA is uitgeroepen tot beste industriële leverancier van Nederland 2019 in de categorie Beste Kennis. Een prijs die volledig past in de strategie van MTA om zo vroeg mogelijk kennis toe te voegen in product- en productieontwikkeling. Patrick Geerts, Chief Commercial Officer en mede-eigenaar van MTA: “Een mooi resultaat. Onze kracht ligt in het verbinden van onze mechatronische en productietechnische expertise met de uitdagingen van onze klanten. Hiervoor investeren we duurzaam in een transparante klantrelatie.

Tijdens de presentatie werd MTA geroemd om haar intense inzet om het product van de klant tot een succes te maken. Thomas Paulen, CEO VanBerlo, gerenommeerd industrieel ontwerpbureau: “We werken al 15 jaar nauw samen met MTA. Zij begrijpen het belang van een product voor de eindgebruiker en dat je niet alleen voor de technisch beste oplossing moet gaan. Dat is mooi en dat maakt een echt partnership volgens VanBerlo”.

Samen

MTA heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in expertise op het gebied van systeemontwikkeling en werkt nauw samen met haar klanten en technologiepartners. Richard van Lieshout, Chief Technical Officer MTA: “Kennis van technologische innovaties is één ding. De echte uitdaging ligt in het verbinden van systeemontwikkeling & engineering, industrialisatie, productie, project- en supply chain management. Dat levert waarde op voor onze klanten”.

Beste kennis DISCA 19

De prijs is een van de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2019 (DISCA’19) die dit jaar voor de achttiende keer werden uitgereikt. Het is een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Uniek aan deze award is dat bedrijven genomineerd moeten worden door klanten. MTA stond eerder al in de finale en is volgens de jury “een systeemleverancier die bereid is voor een lange periode risicodragend te investeren in klantontwikkeling. Het bedrijf is zeer goed op de hoogte van diverse technologische innovaties en denkt graag vanaf de eerste schets mee met de klant. MTA is sterk in eerste prototypes en seriebouw. “

MTAGroup -