in samenwerking met cards PLM Solutions.

MTA kiest voor Teamcenter

28 januari, 2022

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen ze samen met en voor gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM’s), scale- en start-ups in diverse markten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die ze vervolgens ook seriematig bouwen.

Met de introductie van het unieke V2 model binnen MTA waarin product- en productieontwikkeling parallel lopen ontstond de behoefte om alle technische documentatie in deze ontwikkeltrajecten op een efficiënte manier te beheren en structureren.

Zo kan MTA haar klanten in de nabije toekomst nog beter kan ondersteunen in diverse Life Cycle Management activiteiten.

“Na een zorgvuldig selectieprocedure heeft MTA uiteindelijk gekozen voor een samenwerking met cards PLM Solutions. Doorslaggevend in de keuze was de oplossing van Siemens Teamcenter en de ervaring die cards heeft in implementatietrajecten die vergelijkbaar zijn met onze business.”

“Tevens hebben we in het voortraject een goede match ervaren met de mensen van cards die daarin uiterst flexibel en vastberaden zijn geweest.” – Servaas van den Broek, Manager System Supply & Franca van der Heijden, Project Manager – MTA

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal? Houdt dan de aankomende edities van Link Magazine in de gaten.