Een unieke functie met een breed gevarieerd takenpakket

System Integrator:
6 redenen om te solliciteren!

31 mei, 2023

Als System Integrator ben je vanaf het begin van de productontwikkeling tot aan serieproductie betrokken bij de verificatie en validatie van de systeemarchitectuur. In de ontwikkelfase definieer je de meest effectieve unit- en eindtest strategie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de intake kwaliteit/test criteria en het (laten) verwerven van testmiddelen voor zowel proto bouw als serieproductie.

In de bouwfase heb je de technische leiding bij de integratie van meerdere subsystemen in één systeem en vervolgens bij de uitvoering van de (FAT/SAT) testen, inclusief bijbehorende vrijgaven van het systeem. Als System Integrator ben je daarnaast verantwoordelijk voor de analyse en het (laten) oplossen van de gesignaleerde systeem issues, inclusief het beheren van de systeem configuraties met bijbehorende testdata.

 

1. Actief betrokken van begin tot eind.

Je bent vanaf het begin van de productontwikkeling tot aan serieproductie betrokken bij de verificatie en validatie van de systeemarchitectuur en componenten en deelsystemen. En houdt alle details nauwlettend in de gaten.

2. Soms lopen dingen anders dan verwacht…

… en daar geniet jij stiekem van. Dit geeft jou namelijk weer de kans om verder te onderzoeken en verbeteringen door te voeren.

3. Er is niemand die het beter weet dan jij!

Jij bent verantwoordelijk voor de meest efficiente teststrategie. In onze V2 manier van werken hebben wij geborgd dat jij tijdens de ontwikkelfase de eindtest strategie definieert.

4. Meebewegen met nieuwe ontwikkelingen.

Ontdek nieuwe toepassingen, trends en ontwikkelingen op het gebied van mechatronica en robotica, die direct worden toegepast in nieuwe ontwikkeltrajecten. Hierbij moet jij met jouw teststrategie op meebewegen.

Denk aan Digital Twin en Direct Drive Technology. En vooral bij Model-based Development heb jij als system integrator een belangrijke rol, omdat je aan de voorkant van het ontwikkelproces al risico’s aan het afbouwen bent.

5. Jouw eigen testparadijs!

Alle testfaciliteiten zijn onder één dak aanwezig. In ons eigen skillslab heb je de ruimte om te experimenteren en testopstellingen te maken. Snel even schakelen met een monteur? Geen probleem, je loopt er zo naartoe.

6. Jij bent de verbindende factor.

Je bent een onmisbare schakel in een multidisciplinair team. Want jij bent diegene die de links legt tussen engineers, architecten, project management en assembly.

JA, DEZE FUNCTIE PAST HELEMAAL BIJ MIJ!