Stages

Stagemogelijkheden voor MBO, HBO en WO.

MTA creëert, ontwikkelt en produceert uitdagende mechatronische machines en systemen. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, onze partners en toeleveranciers — maar vooral samen met onze medewerkers. En wellicht ook met jou. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten die een bijdrage willen leveren aan ons bedrijf. Bij MTA hebben we diverse stageplekken voor de opleidingen: MBO Mechatronica (BOL), HBO Mechatronica of Werktuigbouwkunde, HBO Business & IT, HBO Technische Bedrijfskunde of Bedrijfsmanagement MKB, WO Mechatronica.

Openstaande stage vacatures

Onze wereld

Stage lopen bij MTA betekent je onderdompelen in een wereld vol techniek, waar een prettige werksfeer voorop staat. Een stageopdracht is niet alleen een onderdeel van jouw opleiding, maar is ook belangrijk voor de ontwikkeling van MTA. Wij stimuleren je om jouw kennis en kunde op technisch vlak én jouw organisatorische, projectmatige kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. En wij leren van en met jou. Goede prestaties blijven bij MTA niet onopgemerkt en wie weet kun je na het afronden van jouw stage bij ons aan de slag in de vorm van een bijbaan of vaste baan.

Jouw eerste stage week

Als stagiair maak je deel uit van een specifieke afdeling, maar we vinden het ook belangrijk dat je ons bedrijf in het geheel leert kennen. Je krijgt een uitgebreide rondleiding langs alle afdelingen en collega’s en je maakt – via de MTA Ambassadeurs – kennis met het werk op de verschillende afdelingen. Na je introductie weet je precies wie wat doet en is het tijd om echt aan de slag te gaan. Samen met jouw stagebegeleider stippelen jullie een plan uit om van jouw stage een succes te maken.

Reageren?

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou en drinken we graag samen een kop koffie. Benieuwd naar de actuele stagevacatures? Neem contact met ons op en groei en ontwikkel samen met MTA!

“Heb je vragen over een vacature, wil je meer weten over MBO/HBO stages of ben je geïnteresseerd in onze BBL-trajecten? Laat het me weten via onderstaande gegevens en ik help je verder!”

Angela Kerkers
HRD Officer

a.kerkers@mtagroup.nl
06 – 271 26 711

"VAN BBL LEERLING TOT COLLEGA"

Tijdens mijn studie Mechatronica ben ik als BBL leerling bij MTA begonnen. In deze periode heb ik mij door een fijne begeleiding kunnen ontwikkelen in mijn vak, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in het behalen van mijn opleiding. Door wederzijdse tevredenheid over de samenwerking heb ik na mijn studie de mogelijkheid gekregen om bij MTA in dienst te treden als Mechatronics Technician.

Miko, Mechatronics Technician