Een passie voor sport, maar blij met de keuze voor techniek

In gesprek met Bas Boonman

14 juni, 2022

ZONDER TECHNISCHE VOOROPLEIDING BEN IK GESTART BIJ MTA. IK BEN BLIJ DAT IK DIE KANS GEPAKT EN GEKREGEN HEB.

Tijdens zijn opleiding aan de Sport Hogeschool wist Bas eigenlijk al dat hij een andere richting op wilde. Maar welke? Via een bijbaan rolde hij de techniek in. En nu wil hij niet meer anders! Bas Boonman is Project Engineer bij MTA. 

Waarom MTA?

Ik ben via mijn netwerk met MTA in contact gekomen. Ik kreeg de kans om, zonder technische opleiding, te starten in de rol van Project Engineer. Ik heb veel ‘on the job’ geleerd. Ook dankzij de hulpvaardige collega’s bij MTA. Je doet het echt samen met je collega’s en dat werkt heel fijn. Je krijgt alle hulp die je nodig hebt, maar je moet het natuurlijk wel vragen.

Als Project Engineer is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, overzicht kunt houden én een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je hebt met alle afdelingen contact, maar ook met de klant én leveranciers. Jij zorgt ervoor dat het allemaal soepel verloopt. En als dat even niet zo is, dan is het jouw taak om het snel weer op de rit te krijgen.

De toekomst bij MTA

MTA bevindt zich in een dynamisch wereld. Wij helpen onze klanten bij hun (door) ontwikkeling, maar ontwikkelen zelf ook volop. Er zijn continu een aantal interne verbetertrajecten, waar je als medewerker een stem én rol in hebt. Die dynamiek in combinatie met de verschillende projecten maakt het werken bij MTA echt heel leuk.

Ik ben nu ruim 5 jaar in dienst bij MTA en sinds kort doorgegroeid tot Team Lead. In die uitdaging heb ik echt enorm veel zin! Ik ben trots dat ik deze stap mag en kan zetten. MTA geeft je echt die ruimte.

Ik kijk er naar uit om de collega’s in mijn team ook te helpen met hun ontwikkeling.

MTA is in de vijf jaar dat ik hier werk echt uitgegroeid tot een groot bedrijf, maar het voelt nog steeds als een klein team. We zijn serieus als het nodig is en spreken elkaar er op aan als het beter moet. Maar er is ook ruimte voor gezelligheid, zowel tijdens als na het werk. De legendarische personeelsfeesten wil je ook zeker meemaken!

“MTA biedt uitdagend werk mét gezelligheid. Dat is een super combinatie!”