Netwerkregisseur

Netwerkregisseur

MTA heeft alle strategische competenties in huis. Daarnaast hebben we een groot professioneel netwerk aan partners om ons heen. Dat eco-systeem bestaat uit partijen met wie we snel schakelen op gebied van specifieke technologische competenties of capaciteit. Zo kunnen we snel opschalen in expertise en volume waar nodig. En organiseren we ons lean en flexibel.

We zijn een échte netwerkregisseur waarbij we het hele netwerk van Klant, Ontwikkeling, Engineering, Supply Chain(partners) en Productie(partners) zodanig met elkaar weten te verbinden dat er een complementaire samenwerking ontstaat. Deze werkwijze maakt ons toonaangevend in de mechatronicabranche. In het bijzonder op het gebied van ‘verbinden van productontwikkeling met productie’.

Vertrouwen

De samenwerking met onze klanten, partners en toeleveranciers is altijd gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Samen uit, samen thuis. De basis hiervoor is vertrouwen. We vinden het belangrijk dat er een oprechte wil is om met elkaar te verbinden. Elkaars expertise écht te zien en te respecteren. Vanuit die principes hebben wij in afgelopen 18 jaar een professioneel sterk en duurzaam netwerk opgebouwd.