Ons doel

Changing the game
of mechatronics.

We werken volgens ons unieke V² model waarbij product- én productieontwerp synchroon lopen en tijdens het ontwikkelproces continu op elkaar worden afgestemd. Zo ontwikkelen wij mechatronische producten die seriematig reproduceerbaar en betaalbaar zijn én snel in de markt kunnen worden gezet.

We hebben een bewezen staat van dienst in industrieel 3D printen, semicon back-end en verpakkingsindustrie, naast vele andere markten.

We zijn georganiseerd met een flexibel eco systeem

Onze eigen unieke werkwijzen, waarin we productontwikkeling verbinden met productie

ONZE EIGEN UNIEKE WERKWIJZE

In ons unieke productcreatieproces (PCP) voeren we product- en productieontwikkeling parallel uit. Deze werkwijze hebben we vastgelegd in ons eigen V²-model.

We besparen tijd. Er zijn minder iteraties nodig in het ontwikkelingsproces. Gedurende het proces vindt afstemming plaats en worden conceptkeuzes gemaakt.

We toetsen het ontwerp in een vroeg stadium aan bij leveranciers, logistiek en montage. Het ontwerp is hier optimaal op afgestemd wat de kwaliteit ten goede komt.

De productprijs wordt goed beheerst doordat verantwoordelijke afdelingen in een vroeg stadium worden betrokken en vanaf de start van het project een productprijsmonitor wordt bijgehouden. Als gevolg hiervan zijn er later in het project geen iteraties nodig om de productprijs terug naar het oorspronkelijke doel te krijgen.

We creëren een optimale productarchitectuur die ook geschikt is voor productie en de gewenste functionaliteit en performance biedt. Het product is opgebouwd uit testbare eenheden. Dit resulteert in flexibiliteit in de productie en geeft onze klanten ook de mogelijkheid om systemen te configureren op basis van de gewenste functionaliteit.