Ons verhaal

Over MTA

MTA ontwikkelt en produceert seriematig high-tech mechatronische systemen. Voor gerenommeerde Original Equipment Manufacturers (OEM’s), scale- en start-ups in diverse markten. Opgericht in 2002 door Robert Manders (CEO) en Patrick Geerts (CCO). Beiden vanaf het begin van hun carrière actief in de hightech toeleveringsindustrie. Zij zagen de transitie van verticaal geïntegreerde OEM’s en een klassieke manier van uitbesteden naar kop-staart georganiseerde OEM’s en een open Supply Chain. Met MTA spelen ze daar tot op de dag van vandaag vol op in. Van de traditionele klant-leverancier relatie naar volwaardig ontwikkel- en productiepartner. Klanten kunnen zich zo volledig richten op marktontwikkeling en marketing aan de ‘voorkant’ van de value chain en aan service en maintenance aan de ‘achterkant’

Lokale en internationale samenwerking

MTA werkt samen met zowel lokale als internationale netwerkpartners in o.a. Europa en Azië vanuit een duurzame samenwerkingsrelatie. Het team bestaat uit ruim 100 vaste medewerkers waarvan een klein deel actief in onze productielocatie in India.

Best Knowledge Supplier 2019

Eind 2019 is MTA uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van Nederland in de categorie Best Knowledge. Deze eervolle titel is uitgereikt door de DISCA (Dutch Industrial Supplier & Customer Awards). Een bekroning volledig in lijn met de strategie van MTA. Zo vroeg mogelijk in product- en productieontwikkeling kennis toevoegen. Deze kennis ligt op het vlak van verbinden van product- met productieontwikkeling, project- en supply chain management. Onze unieke way of working. Dat zorgt voor échte waarde voor onze klanten.

Quote jury DISCA Awards:

‘MTA is een system supplier die bereid is over een lange periode risicodragend te investeren in ontwikkeling van de klant. Het bedrijf is zeer goed op de hoogte van uiteenlopende technologische innovaties en wil graag vanaf de eerste schets met de klant meedenken. MTA is sterk in eerste proto’s en seriebouw.’

Changing the game
of mechatronics

Wij ontwikkelen mechatronische producten zó dat ze seriematig reproduceerbaar en betaalbaar zijn én snel in de markt kunnen worden gezet. Onze unieke ‘V²-way of working’ zorgt voor sluitende businesscases. Daarmee maken wij het verschil in de wereld van mechatronica.

Om onze unieke way of working te realiseren, geloven wij sterk in de duurzame verbinding van ons netwerk. Van klant, ontwikkeling, engineering, supply chain(partners) en productie(partners) met elkaar. Als netwerkregisseur creëren wij mechatronica.

ONS HQ

Alles onder
één dak.

Een compleet nieuw gebouw: twee keer zoveel vierkante meters, bundeling van al onze expertises van drie naar één locatie, korte communicatie lijnen en optimale efficiëntie van onze processen. Het markeert de groei van onze organisatie die we graag met u delen.