Team Rembrandts bereikt finale.

Trots op Team Rembrandts

13 maart, 2023

Als trotse partner van Team Rembrandts kunnen we niet anders dan dit mooie resultaat met jullie delen. In de afgelopen twee weken hebben zij meerdere Regionals gespeeld.

In de eerste Regional wist het team de finale te bereiken en zijn ze beloond met een mooie 2e plek. Daarnaast is de creativiteit van het team niet ongezien voorbijgegaan en hebben ze de Creativity Award in ontvangst mogen nemen.

In de tweede Regional hebben ze een nog mooier resultaat weten neer te zetten. Ze wisten geen één wedstrijd te verliezen en hebben de finale ruimschoots gewonnen. Het team heeft daarnaast een world high score weten neer te zetten en staan nu op nummer 36 van de wereld van dit jaar. Maar dat is niet alles, teamlid Merle is beloond met de Deans list Award. Een Award die het leiderschap en toewijding van de meest opmerkelijke scholieren erkent.

Tenslotte zijn ze naar huis gegaan met nog één award, namelijk: de Inspire Award. Deze award is de meest prestigieuze prijs bij de FIRST competitie. Het beloont het team dat het beste voorbeeld geeft voor andere teams en de missie en cultuur van de FIRST competitie het beste uitdraagt.

Deze prestaties beloven veel goeds voor het wereldkampioenschap. De komende periode kunnen ze zich gaan klaarstomen om de wereldtitel te verdedigen op het WK in Houston. Mooie resultaten Team Rembrandts!