We draaien de rollen om, download ons MTA CV.

MTA gaat bij jou solliciteren!

10 oktober, 2021

Bij MTA zijn we op zoek naar nieuw talent. We gaan echter niet afwachten totdat werknemers hun CV naar ons opsturen. Wij gaan zelf solliciteren!

We draaien het om
Er is een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Dat geldt ook binnen de techniek. “Ook bij MTA merken we dat er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Het is niet zo dat je een vacature plaatst en dan rustig kan afwachten totdat er sollicitaties binnenkomen. We moeten actief op zoek en draaien het daarom om, ” aldus Robert Manders, CEO van MTA Group. “Harder schreeuwen of veel adverteren werkt voor ons niet. Dat past ook niet bij de cultuur. We gooien het daarom over een andere boeg. Wij solliciteren bij toekomstige collega’s. We hebben onze kennis en ervaring in een CV verwerkt en gaan uiteraard ‘op gesprek’. Een nieuwe baan is niet iets dat je in een opwelling beslist. Er moet een duidelijke match zijn tussen de kandidaat en het bedrijf. Het voelt logisch dat wij nu gaan solliciteren en op die manier in gesprek komen met interessante talenten,” vult Bianca Louwers, Human Development Advisor bij MTA, aan.

Onze / ons CV
We zijn ambitieus, innovatief, betrokken, open en betrouwbaar. We geloven in waardig met elkaar omgaan, flexibiliteit en dat de wil tot samenwerking de sleutel tot succes is. We bieden uitdagingen op MBO, HBO en WO niveau. Zowel op technisch vlak als bedrijfskundig.

Meer weten? Download dan ons CV

MTA solliciteert bij jou!