MTA solliciteert bij jou!


Je bent misschien (nog) niet op zoek naar een nieuwe werkgever, maar we sturen je graag alvast onze open sollicitatie. Je hoort het goed; wij solliciteren bij jou!

 

Wij zijn MTA. Met ruim 100 medewerkers zijn wij een internationale speler in de wereld van mechatronica. We zijn ambitieus en innovatief, maar samenwerking is onze belangrijkste vaardigheid. Sfeer en cultuur zijn twee belangrijke pijlers in ons succes. Daar investeren we dan ook graag in. We hebben ervaring met complexe hightech oplossingen en werken graag samen met oprechte en betrokken collega’s. Benieuwd naar onze CV? Bekijk hem hieronder. 

Benieuwd naar ons CV?

Benieuwd naar onze werkervaring, opleiding, hobby's en hoe wij werken volgens het V2 model?

ONZE VACATURES

STAAT JOUW IDEALE VACATURE ER NIET BIJ?

Dat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij staat, wil niet zeggen dat we geen plaats voor je hebben. Laat hier je gegevens achter en wie weet zit je binnenkort met Angela of Bianca aan tafel!

Angela Kerkers
Human Resource Development Officer

Bianca Louwers
Human Development Advisor

 


ONZE COLLEGA'S AAN HET WOORD

“Op de werkvloer én diepgang. Dat is wat mij betreft het beste van beide werelden.”

Marc Rietjens (35 jaar) is misschien geen typische monteur, maar hij zit bij MTA helemaal op zijn plek. Na zijn HTS en enkele jaren werkervaring heeft Marc bewust gekozen voor de praktische kant; werken met zijn handen én zijn hoofd.

In mijn vorige functies miste ik de praktische kant. Ik werk graag met mijn handen; met machines en beweging. Het was best even een zoektocht naar de juiste functie. Ik wil als monteur werken, maar niet aan de lopende band. Ik wil dingen continu verbeteren. Vijf jaar geleden heb ik de juiste uitdaging gevonden bij MTA.

Mechatronica heeft mijn interesse en ik wil daar nog veel meer over leren. Gelukkig biedt MTA mij die mogelijkheid.

Ik vind het tof dat ik gevraagd word bij trouble shooting. We testen alles zorgvuldig samen en zorgen er zo voor dat het in de beste kwaliteit wordt opgeleverd. Zo leer je ook meteen van elkaar hoe je er naar kijkt. Als je er dan vervolgens samen uit komt is dat kicken!

Ik wil vooruitgang boeken en zaken afleveren, van een onderdeel tot de instructie. Aan het einde van de dag wil ik echt iets tastbaar ‘af’ hebben.

Ik word niet snel chagrijnig, maar ik houd niet van eentonig werk. De hele dag hetzelfde onderdeel in elkaar zetten, zonder na te denken, daar houd ik niet van. Ik bedenk nu continu hoe het nog beter kan en ik geniet ervan als ik dat dan direct kan implementeren. Gelukkig is deze mogelijkheid er bij MTA.

“We testen alles zorgvuldig samen en zorgen er zo voor dat het in de beste kwaliteit wordt opgeleverd.”

“Je hebt iets bedacht en ontwikkeld en dat echt in serie gebouwd zien worden, dat is tof.”

Lars van Gerven is 41 jaar oud en sinds september 2018 in dienst bij MTA.

Na zijn studie Werktuigbouwkunde heeft hij bij diverse hightech bedrijven in de regio gewerkt. Nu zit hij als Lead Engineer helemaal op zijn plek bij MTA. 

Het doel is een korte doorlooptijd, optimale kostprijs en een functioneel werkende machine. Daar samen – met engineering en productie – aan werken is ontzettend leuk. Ik houd me voornamelijk bezig met de technische inhoud achter onze machines en zorg voor een continue afstemming tussen klant, ontwikkeling en alle betrokken disciplines.

Ik ben trots op diverse projecten waar we samen met ons MTA team aan hebben gewerkt en nog aan werken, waaronder de Kompano Deleaf Robot. Dat is een goed voorbeeld van onze V² filosofie. Een complex project, dat nu in serie geproduceerd wordt. Daarnaast zijn we op het ogenblik druk bezig met een project voor een partij in de medische sector waarbij op micrometer schaal chirurgische operaties worden uitgevoerd. Een uitdaging waar ik enorm veel energie van krijg! Daarnaast geloof ik erg in het TEAM gevoel; Together Everyone Achieves More.

“De meeloopdag is goed en strak geregeld. Je voelt je welkom en MTA laat zien écht betrokken te zijn.”

Wat wij doen is geen routineklus. Het is geen IKEA kast. Er zijn kaders en richtlijnen voor de montage, maar je krijgt wel de vrijheid en het vertrouwen om daar je eigen invulling aan te geven.

Jordi: Ik heb de studie Metaal en Techniek afgerond, maar dit was toch niet helemaal mijn ding. Ik wilde meer diversiteit en een schone werkomgeving. Ik werkte voor een toeleverancier van MTA en kende het bedrijf dus al. De mogelijkheid tot een meeloopdag heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

Revi: Ik zit nu in het 2e jaar van mijn opleiding Mechatronica. Ik vind mechatronica echt super interessant en wil hier nog veel meer over leren. Mijn schoonmoeder werkt bij MTA en is heel positief over de cultuur en de sfeer. Ik ben een keer gaan kijken en ze had gelijk. De sfeer is goed, de collega’s zijn gezellig, het werk is super divers en er is heel veel ruimte om nieuwe dingen te leren.

Jordi: We zijn een professionele organisatie, maar niet overdreven serieus. Iedereen werkt met plezier en hard. Er is tegelijkertijd ook ruimte om jezelf ergens in te verdiepen of om gewoon even een praatje te maken. Ik vind het leuk dat je zoveel verschillende dingen mag doen en jezelf continu blijft ontwikkelen.

Revi vult aan: “Je leert veel van de verschillende projecten, maar je krijgt ook de tijd en ruimte om te experimenteren in het Skillslab.

“Als BBL-er word je gezien als collega, er wordt echt in je geïnvesteerd. Je bent hier om te leren en die ruimte krijg je dus ook. We worden niet alleen ingezet op simpele klussen, maar draaien mee met de reguliere projecten.”